låt förvandligen

bööörjaaaa!!!!!!


nu är motivationen här och jag är övertygad om att allt ska gå
som smort, snart är första dagen avklarad också.
en rask promenad i kylan och 30min senare är jag nöjd över
mig själv... resulterade även i kraftigt nerkylda ben så de är
nu under värmning!!=)

-12kg på 12mån är ett rimligt mål.

låt kampen börja

snart börjar det nya året!

tror att jag bloggade för ca ett år sen om att 2010 skulle
bli ett toppen år. och jag kan ärligt säga att det slutade väldigt bra iaf
(även om det inte är riktigt slut än)
jag hittade ju min drömkille som gör mina dagar till de bästa
någonsin, vi har redan hunnit med 2 besök på selma spa,
ett på ullared ;) och en resa till varmare breddgrader.
nästa år ska vi till thailand, det har redan börjats sparas slantar,
och om allt går enligt planarna ligger vi på playan i november 2011.

innan dess och även efter börjar min hårdträning, och jag är super peppad,
jag ska gå ner 8kilo. å det kommer gå, det vet jag!!
längtar efter utmaningar!!

vad ska ni har för nyårs löfte?

För snart 2år sedan var mitt -sluta röka- å det har hållt än iaf ;)
med vilja, går allt!

snart är det jul

här i vårt hus, julen den kommer hopp falleralleraaa :)

spelar bingolotto med älskling.
vi har käkat hasselbackspotatis, fläskfile, pepparsås,sparris
och massa andra goda ugnsbakade grönsaker :D
nu är det popcorn å kanske ett glas vin på menyn!

tisdag den 21de

upp å hoppa solen skiner... iaf ett liiitet tag. Jäkla oflyt med väder denna vecka. Inte en enda dag utan regn. Fick iaf bli fm på stranden, med lite meccan lunch, sen på em blev det poolen. En skön dag med sol iaf på em så man fick avsluta med den berömda oljan som smetades in för fullt., resulterade dock i maaaassa solexem men det får ban banne mig ta. Tog även idag en sväng i centrum för att köpa nya brillor till matte, eftersom hans sprack. + att köpa lite presenter. Nu har vi hällt i oss lite vin och ska bege oss till espetada. Men idag blir det något annat än oxfile, lutar mot pasta,, men vi får se.. ciao så länge! Det fick bli lax på planka för mig och oxfile för matte :) gott som vanligt! Vi tog en lugn sista kväll på hotellet framför tvn och några house samt bones avsnitt som till våran förtjusning gick!! Nervös för flygningen eftersom det gick som det gick sist.. sen är man väl alltid orolig för tullen... håll tummarna. Får bli några timmars sömn för kl 5 kommer bussen som ska köra oss till las palmas flygplats.

måndag den 20de ♥

vaknade av ännu en gullig städerska.. hola,, hola tillbaka, ohh adios fick ja snabbt till svar å hon pep iväg! Gick till supermarket och handlade frulle. Regn regn regn.. suck!

Så fort vädret sprack upp lite (läs inget monsunregn) gick vi för att utforska staden.. efter några försök så hittade vi lite nya butiker och införskaffade lite smått å gott.. matte fick ett par flipflop, jag ett skärp samt en mobilstrumpa. Köpte även en liten varsin present till våra syskonbarn.. sen gick vi till cafe ophera och käka lunch och efter det blev det en sväng på stranden. Fick migh ett super fint armband av min älskling som ble graverat, sedan gick vi hela maspalomas stranden för att se vad alla hade välfärdat mot alla dessa dagar. Till våran besvikelse så va det inte mycke annat än lite vågor och ett nudistpar som utförde någon slags yoga.. dagen va riktigt dålig (vädervis) men mycket mysig annars. Tog en sväng till te vårat nyfunna centrum och köpte oss ett varsitt handbagage som vi kan använda till weekend rresor. Sen ett dopp i poolen och iväg till espetada för deras berömda oxfile, vi bestämde då att våran sista måltid på gran canaria även fick bli där så vi bokade bord för tisdagkvällen. Väl hemma blev det lite vin, men vi slocknade snart.

 

söndag den 19de

vaknade halv nio, utvilad och glad. Gick direkt till supermarket och köpte frulle. Solen sken som bara den och det resulterade i ännu en dag på våran underbara strand. Vi kom dit redan kl tio, åt en goood mycke billig lunch vid tolv och sen pressade vi till tre innan vi begav oss hemåt. Väl hemma efter en skön lång dusch upptäckte mattias att jag bränt baksidan av mina ben, och ja, inte så lite heller! :( men men! Tack vara dagen monsunregn som kom strax efter fyra så la vi oss i sängen och läste lite innan vi gick ut för att käka middag. Som idag var en riktit besvikelse.. jag beställde lasagne, med skinka i ????!! och matte en pasta carbonara som badade i sås :( ursh å fy! Som tur e så ska vi till espetada imorgon igen för att fira våran 5månaders dag =) underbara oxfile!!

bara 2 dagar kvar tills man är hemma i kalla sverige då, hörde att det va snöstorm.. skiljer ungefär 50-60grader mellan dessa platser så man längtar ju inte hem pga vädret direkt. (å då har vi ändå haft regn VARJE jävla dag).

Gick vidare till irish travern och drack lite mumma, sen blev det hem för att natta kudden!!

 

lördag den 18de

ännu en dag på stranden, men då min mage mådde betydligt bättre kunde vi traska i maspalomas öknen,, aka saharas lilla sandstrand. Det blåste så inni bomben så det va svårt att hitta en bra plats att sola,. Och när vi väl hjorde detta kom världens monsun regn och vi blev mindre nöjda.. skit väder!! efter våran tidiga lunch sprack molnen ut och em blev mycket vacker. Vi va på stranden till strax efter tre, och då köpte ja mig en fin fin klänning. Väl hemma på hotellet blev det nudlar och cola. Och senare gick vi till espetada och åt världens godaste oxfile.. mumma. Bokade bord till på måndag då vi firar hela 5månader.. :) sen gick vi till hulahula.. en kareoke bar och drack lite drinkar... men nu blir det hotellmys resen av klvällen.. kl är nu 20 i tolv.!! ps, vi är rätt trötta på de tyske människorna nu..... ds

 

Pictures


trött efter en jobbig flygresa


vårat v-rum å halva ballen.. det skymtas en vacker man där ute!!


kitchen area


sövrummet!!

fredag den 17de

 

vaknade med en mindre skön huvudvärk idag, men inget kunde hindra mig från våran dag på stranden, dock fick vi placera oss nära toaletter under hela dagen. Min magen gjorde såklart upprop allan. Matte fick hela 2 erbjudande om hashi hashi idag men tackade snällt nej. Blåsig dag men inget regn som tur va. Gick hem från stranden runt två halv tre. Mös lite vid poolen och tog en tidig middag redan vid fem tiden, fick bli pasta bolognes. Har ju som sagt inte mått nå vidare idag så det fick bli minimum med alkohol. Nu har vi kommit upp från salongen där vi avnjutit mumsig dricka och snart ska vi ner till internet området så vi kan skicka upp lite uppdateringar till er där hemma. Imorgon blir det också stranden som det ser ut, men då ska vi knalla på maspalomas.. öknen ;) det blir mys det! Ha det bäst!!!

torsdag den 16de

gick upp vid nio då jag vaknade av ett buenos dias i hög ton ;) gick till supermarket och handlade massa gott. Upptäckte att det minimarket som finns på hotellet tog ut bra mycket mer än det nya stället så det får helt enkelt bli vårat stammishak under den resterande veckan. Mysig frukost på balkongen och handdukarna är placerade på bästa solstolarna vid poolen. Dags att gå ner och bada lite. Kl är nu 10.06 på torsdag morgon. Adios så länge.vi solade en stund sen gick vi en promenad till strranden. Och vilken strand, vackert som få.. sen givk vi hem och åt lunch.. lite poolsolande på det och tack vaere ett monsunregn blev det en siesta,, mysigt värre.

Gick till supermarket köpte keps och kylväska.. sen gjorde vi oss i ordning för middagsdejten, som tyvär inte blev så god som vi hoppades,(oxfile med vitlök o persiljesmör) en vinare på ballen till och sen blev det show på hotellet. En bra dag, men nu längtar vi till nästa- för det blir en dag å stranden. Mums!! sov gott kram


onsdag den 15de

Åker till flygplatsen tio över ett och möts av en gigantisk kö. Som tur va så öppnade de en ny kassa strax efter att vi anlänt. Flyger från gran canaria var försenad pga motvind så vi fick boarda planet strax innan fyra istället för 15.20. Väl på planet så fick jag lågt blodtryck och var oräkneliga gånger på väg att svimma när jag gick till toan. De underbara flygvärdarna hjälpte mig och gav mig massa vatten. Ger många plus till dem, samt maten som va skitgod!!=) vi landade kl åtta lokal tid, och var framme vid hotellet strax efter nio. Fernando i receptionen berättade att det var tyvärr slut på de rum vi bokat så vi fick en större :)) men tjena, det vägde nästan upp för mitt illamående på flyget. Så 21grader varmt kl 21.00 och en större lgh. Vi gick och handlade lite kvällsmat sedan satt vi på ballen och pratade.

Underbar första dag på hotellet.

bye bye snö o kyla, hello värme o soool!!

så sant som det va sagt, idag kl 15.20 lyfter flyget
mot gran canaria o playa del ingles!
Ska bli himla skönt, å även om vissa av er tycker jag
är knäpp nu så följer ändå datorn med.
Tyvärr så är det inte gratis internet denna gång så det
blir inte bloggande varje dag. men jag ska iaf skriva om varje
dag så får vi se när det publiceras.

allt är nästan packat och snart ska ja väcka världens vackraste
pojkvän, och då nalkas det frulle :D mummms!!

hoppas ni får en bra vecka och att det inte blir alldeles för kallt för er!!

Kram

underbart förjävligt!

mycket blandade känslor de senaste dagarna.
imorgon åker vi till värmen och underbara playa del ingles,
igår va inte en lika bra dag. slutade på praktiken och det
gjorde ont i kroppen. underbara ungar, sakner er redan!!

idag blir en bra dag, emma kommer hit sen och tisdagsmys
står på schemat!:)

men först, storstädning väntar...

121210

idag fyller min lilla pingla 25år :)
hipphipphurra för emma idag!!

tisdagsmys med emma ♥

rubriken säger väl allt :)

Idag har jag packat in alla paket och placerat dem under granen.
med undantag för emmas som hon redan fått och mattias för att
han inte ska se vad det är. Sen har ja ju beställt mormors present också
men den kommer nog inte förän om några dagar!!=)



å just det.. idag blir det -thaaaaimat- MUMMA!!!!

skönt!

idag har jag och sessis varit på roadtrip. inget som han uppskattade
kan jag lova!!:) men vi tankade, åkte till vertinären för en liten
spruta, sen åkte vi in till stan och köpte julklapp till mormor från mamma
och sen en födelsedagspresent till världens bästa emma ♥

nu har jag tagit igenom mig denna tenta. det känns iaf som att den
bannemig får vara klar. ska bara skriva källförteckningen.. trist men
det bör ju gå fort!!=)


det underbara trädet i hagförs!!

peppercookies :D

idag har jag, mamma och mormor bakat pepparkakor!
MUMS!!
jag har bara gjort småå som får plats i min fina glasburk.
sen så hjälpte mamma mig att fixa kuddfodralen samt sy
gardiner till sovrummet, så nu är jag mycket nöjd!=)

kvällsmaten idag fick bli speciell, då vårat fredagsmys blev
inställt av lite olika skäl. :(
hasselbackspotatis, pepparstek,pepparsås och vitlökskokt mortot
fick det iaf bli.. mummmmms igen ;)









hur har eran söndag varit?


-=Kram=-

Vill ni bli på bra humör!

DÖM INTE FÖRÄN NI LYSSNAT PÅ HELA LÅTEN, DEN ÄR LOVELY!!!♥

en annan goooding!!



Tack älskling för att du tog in denna mannen i mitt liv! Love u both ;)

skitglad!!?

Lycka kan defineras på många sätt.
Det kan för vissa handla om
pengar
barn
kärlek
mat
värme
osv.

men för mig så är lycka att
kunna gå på toa!

Alla som känner mig vet ju om att jag har
en väldigt väldigt elak mage.
Jag vet inte vad jag gjort för att reta upp den så
fruktansvärt mycket.
Iaf så har jag de senaste dagarna haft ondare än vanligt.
å jag har bara mig själv att skylla.
När dokorn säger "du måste äta medicinen 3ggr/dag
JÄMT
". så kanske man borde lyssna.
men ja uppenbarligen så gjorde ju inte jag det.

men idag är jag lycklig. medicinen har äntligen börjat hjälpa
igen. och jag kan gå på toa utan att gråta floder.
to much information?
hahha!!

försent nu ;)





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus